In het vorige verslag meldde wij dat het bijna gewoon wordt dat bij elke wedstrijd er wel één of meerdere zwemsters de limiet voor een NK behalen. En opnieuw was het afgelopen zaterdag raak. Deze keer in Alphen aan den Rijn waar Rikst Schoo zich naar de tweede (en dus plaatsingslimiet) zwom!

Zaterdag 14 november stond er voor Tessa en Rikst een landelijke techniekwedstrijd op het programma in Alphen aan de Rijn. Samen met trainster Ellen, juryleden Alieke en Beja en supporters (de ouders van
Rikst) vertrokken ze richting Alphen aan de Rijn. Bij deze landelijke wedstrijd deden er in totaal 203 zwemsters mee. Tessa had zich als doel gesteld een persoonlijk record te zwemmen en dit deed ze met 52 punten.
Tessa eindige als 76e, hetgeen een keurige prestatie is. Rikst had als zich als doel gesteld zichzelf te verbeteren en als het tweede limiet behaald zou worden zou dat natuurlijk fantastisch zijn. Ze zwom sterk en eindigde als
behaalde haar tweede limiet! Boven verwachting van zowel haarzelf ls Ellen. Nu mag Rikst officieel naar het NJK onder de 15 samen met Tessa. In totaal hebben zich nu officieel 7 zwemsters geplaatst voor de (NK) synchrobeat in Eindhoven in juni. De groep bestaat uit vijf zwemsters uit de Age I en twee zwemsters uit de Age II.
Een mooie groep, met nog mogelijkheid tot uitbreiding!