INFORMATIE OVER HET TRAININGSKAMP

Poggio all’Agnello is een groot vakantiepark, voorzien van alle ingrediënten die je nodig hebt voor een heerlijke gezinsvakantie. Het vakantiepark is omgeven door natuur en zee en is het hele jaar geopend.

Poggio all’ Agnello ligt vlakbij Baratti en u kunt bij Piombino overvaren naar het eiland Elba.

Appartementen:

Het park bestaat uit 202 appartementen, gelegen in afzonderlijke gebouwen. Er zijn eenkamerappartementen met of zonder bovenverdieping, tweekamerappartementen met of zonder bovenverdieping en driekamerappartementen. Tegen een meerprijs van 70 euro kunt u beschikken over een eigen terras ( indien deze appartementen beschikbaar zijn ).

Faciliteiten:

Er is Wifi rondom het zwembad en bij de gemeenschappelijke ruimtes (niet in de appartementen).

Er is hier zoveel te doen! Er is een speeltuin voor de kinderen, een joggingparcour van 600 meter, tennisbanen en voetbalvelden, een bar met groot buitenterras, een restaurant met groot buitenterras, mini supermarkt voor de 1ste benodigdheden, een kinderclub, ruime parkeergelegenheid en niet te vergeten het belangrijkste: 3 prachtige zwembaden (50 meter bad, verwarmd kinderbad (50cm diep), verwarmd zwembad voor volwassenen (met hydrojet).

In de supermarkt op het resort, wordt s’ochtends vers brood verkocht.

Op 500m afstand is een mini-markt en op 5 km afstand een grote supermarkt (Coop, Conad, Penny Market en Eurospin).

Het resort zelf heeft een restaurant/pizzeria en binnen een straal van 2km-10km zijn er diverse restaurants. Met een aantal daarvan heeft het resort prijsafspraken voor u gemaakt.

Afstanden:

Het strand vlakbij Poggio all’Agnello ligt aan de Golf van Baratti, op slechts twee kilometer van het resort. Er is een shuttlebusservice voor onze gasten ( tegen betaling ).

Campiglia Marittima 9 km, Piombino 10 km, Grosseto 73 km, Livorno 77 km, Pisa 96 km, Florence 152 km, Rome 244 km.

Website van accommodatie:  http://www.poggioallagnello.it/

Je kan je inschrijven tot er met zondag 31 december 20.00 uur.

Overig

Door dit formulier in te vullen en te ondertekenen, geeft u (uw zoon/dochter) toestemming om mee te gaan op trainingskamp naar Poggio all’Agnello, in Italië van 29 april 2018 t/m 6 mei 2018.

De kosten zijn geraamd op EUR 500,00. Dit is een  7 DAAGS  trainingskamp inclusief vol pension en per dag 2 trainingen van 2 uur in een 50m bad. Daarbij zullen er landtrainingen aangeboden worden en studiemomenten worden ingepland ten behoeve van onze examenkandidaten. Het bedrag is exclusief reis- en annuleringsverzekering en inclusief transferkosten van en naar het vliegveld in Italië. Ter plekke zal er toeristenbelasting betaald moeten worden, dit is per persoon per dag.  Het vervoer in Nederland zit niet bij de € 500,00 in begrepen.

De begeleider betaald ook EUR 500,00 en eventuele bijkomende kosten.

Reis –en/of annuleringsverzekering

Via de website van independer is het mogelijk een reis –en/of annuleringsverzekering te boeken. Op het moment van opgave voor deze trainingskamp is het raadzaam om binnen 7 werkdagen deze verzekering af te sluiten: https://www.independer.nl/reisverzekering.

Opgeven betekend tevens het betalen van de kosten!

Het is mogelijk dat het hele gezin mee kan. U kunt er voor kiezen om op het resort te verblijven en dan zijn de kosten zoals hier boven zijn vermeld, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen een retour vlucht te boeken.  De kosten voor een vliegticket zullen tussen de EUR 100,00 en EUR 120,00 zijn.

U kunt zich aanmelden via het bovenstaande formulier.

Betalingswijze

Het bedrag kan in één keer worden betaald, maar mag ook in termijnen. Kiest u voor termijnen dan vindt er een aanbetaling plaats van EUR 150,00. De inschrijving is pas definitief als er een aanbetaling is geweest van EUR 150,00 of het hele bedrag in 1x is voldaan.

Toestemmingsformulier Buitenland

Indien uw zoon/dochter nog minderjarig is, dient u een toestemmingsverklaring in te vullen, zodat wij uw zoon/dochter mee mogen nemen naar het buitenland.

Document kan hier worden gedownload.

Graag ingevuld en ondertekend inleveren bij de trainers.