Om 10.00 uur ging dag 2 weer van start. Iedereen was weer fris in het bad verschenen  en we gingen van start met de 50 meter vrij. De para-zwemmers beten het spits af. Sanne Hoving wist haar lange baan tijd met 21 honderdste te verbeteren, waarmee ze eindigde op 35.58, goed voor een 4e plaats. Ook Daan Waterlander zwom een mooie pr van ruim 3 seconden. Zijn tijd 35.96 was genoeg voor een NJJK limiet en werd ermee 5e. Liesette Bruinsma zwom met haar 32.10 naar een gouden medaille. Meindert dook voor de eerste keer onder de 30 seconden met 29,83, Jorian zwom er ook ruim een seconde vanaf en werd met zijn 28.65 derde en Borek zwom een mooie 28.18 wat een pr van ongeveer 70 honderdste was. Met een tijd van 26.42 werd Remco eerste en Erwin wist zijn tijd met een halve seconde te verbeteren naar 26.80. De tijden van Tijmen, Denny en Dennis waren respectievelijk 26.03, 26.21 en 25.56. Na de vrije slag gingen we over naar de 200 meter wissel voor dames. Zoals eerder vermeld was Charley niet fit en dat zag je enigszins terugkomen in haar tijden, maar desalniettemin zwom ze een keurige race. Zij zwom een tijd van 3.10.01 wat dichtbij haar huidige persoonlijke record is. Loïs zwom met 3.05.43 een pr van 8 seconden en Romy zwom 2.54.69. Chiara had deze afstand nog niet eerder op de lange baan gezwommen en wist een mooie tijd neer te zetten van 2.54.10. We hadden ook een debutant meegenomen Lisette Dooper. Zij zwom dit weekend voor de eerste keer in een 50 meter bad en dat deed ze dan ook super goed. Zij wist op de 200 wissel een mooie tijd neer te zetten van 3.03.42. Christien zwom met haar 2.47.25 net iets boven haar persoonlijke record, evenals Marlies met een tijd van 3.04.75 zat ze er 2 seconden boven. Anna wist haar tijd te verbeteren met ruim 6 seconden naar 3.08.65 en Amber zwom een persoonlijk record van 18 seconden en kwam daarmee op 3.04.42. Bij de 100 meter rug zwom Liesette Bruinsma met een tijd van 1.31.65 opnieuw naar goud en Sanne Hoving zwom met haar tijd van 1.36.12 naar de bronzen plaats.  Daan Waterlander wist opnieuw een mooi persoonlijk record te zwemmen, dit keer 5 seconden, waarmee zijn tijd 1.46.63 werd.  Meindert zwom op zijn 100 meter rug een persoonlijk record van ruim 4 seconden, dit was genoeg voor een bronzen medaille en opnieuw een NJJK limiet. Remco wist ook een persoonlijk record te zwemmen en kwam daarmee op een eindtijd van 1.09.74. Tijmen zwom op zijn persoonlijk record, namelijk 1.11.67. Binnen de vereniging ontwikkelingen zich een aantal zwemmers in de schoolslag en dat betekende dat tijdens de ochtendsessie een aantal meiden aan de start mochten verschijnen voor de 200 meter schoolslag. Anna zwom net wat boven haar persoonlijk record maar met haar tijd van 3.15.11 werd ze derde en wist ze Amber net voor te blijven. Amber behaalde een mooi persoonlijke record van ruim 1 seconde, met haar tijd van 3.16.71 werd ze vierde. Arianne zwom 7 seconden van haar tijd. Haar tijd 3.10.12 zorgde dat Arianne een zilveren medaille won en daarbij ook een NJJK limiet. Erwin zwom tijdens de 200 vlinder een tijd van 2.22.89 net iets boven zijn persoonlijke record en greep daaroor net naast een podiumplaats. De ochtend eindigde met de 4×200 meter vrije slag voor dames. Onze dames eindigde op de tiende plaats  met een tijd van 11.05.99. Na een pauze van ruim anderhalf uur ging ’s middags de wedstrijd weer verder. De para-zwemmers mochten beginnen met de 50 meter rug. Liesette Bruinsma wist met een persoonlijk record van 24 honderdste te eindigen in 42.01, wat opnieuw goud betekende. Daan Waterlander zwom 5 seconden van zijn tijd af en eindigde met een tijd van 46.61. Hij behaalde daarmee een NJJK limiet en werd daarmee vierde. Chiara zwom de 50 meter rug voor de eerste keer in een 50 meter bad  en behaalde een tijd van 35.24. Christien wist een persoonlijk record te zwemmen van een halve seconde en eindigde in 33.76 en Sanne Abma zwom de rug in een tijd van 34.59. Het podium van de 50 meter rugslag bij de heren Senioren 1 en ouder werd gevuld door Denny en Dennis. Denny zwom met een tijd van 28.68 net iets boven zijn persoonlijke record, maar dit bleek toch genoeg te zijn voor een zilveren medaille. Dennis wist wel zijn tijd te verbeteren van 29.19 naar 28.96 en werd hiermee derde. Tijdens de 100 meter vlinder wist Arianne helaas geen persoonlijk record te halen, haar tijd van 1.27.95 was goed voor een vierde plaats. Daarentegen zwom Femke met haar tijd van 1.08.65 een persoonlijk record van 1 seconde wat goed was voor een gouden medaille en een NJJK limiet. De heren zwommen de 100 meter vrij, wat ook weer voor de nodige spektakel zorgde. Meindert zwom 2 seconde pr en zijn tijd van 1.04.92 zorgde ervoor dat hij alweer een NJJK limiet behaalde. Jorian zwom ook een pr van 2 seconden en met zijn tijd van 1.03.40 werd hij derde. Borek bleef niet achter ook hij wist zijn tijd te verbeteren van 1.02.20 zwom hij naar 1.01.67. Remco zwom met zijn tijd van 57.98 op zijn pr en werd daarmee tweede en Tijmen wist ook een pr van 2 seconden neer te zetten, met zijn 56.72 werd hij achtste. Ook op de 200 meter vrije slag werden er veel persoonlijke records gezwommen Sanne Hoving zwom met een tijd van 2.48.35 naar een bronzen medaille en de tijd 2.35.53 zorgde ervoor dat Liesette Bruinsma opnieuw een gouden medaille won. Loïs zwom 2.37.70 en dat was een pr van bijna 20 seconden, Romy zwom een tijd van 2.27.86 een pr van 1 seconde. Sanne Abma wist haar tijd me 7 seconden te verbeteren en eindigde met 2.25.44. Leonie verbeterde haar tijd ook met 2 seconden, met haar 2.14.67 eindigde ze net naast het podium. Femke zwom er ook 2 seconden vanaf en kwam met een eindtijd aan van 2.17.36. De laatste individuele afstand voor deze dag was de 400 meter wissel. Meindert wist hier een zilveren medaille te behalen met een tijd van 5.45.72 wat een pr van 12 seconden was ten opzichte van zijn oude tijd. En ook Erwin wist een zilveren medaille te behalen met zijn tijd van 4.58.23, een pr van 7 seconden,  wat tevens een NJJK limiet op leverde. Bij de estafette 4x 100 vrije slag hadden wij twee dames teams ingezet. Het eerste team (Christien, Leonie, Lianne en Femke) eindigden met een tijd van 4.18.73 op een achtste plaats en het tweede team (Loïs, Arianne, Charly en Amber) eindigden met een tijd van 5.01.68 op een zeventiende plaats. Bij de 4x 100 meter wissel eindigden het team (Meindert, Jorian, Remco en Borek) op de tiende plaats.