Op zaterdag 29 oktober werd de eerste techniekwedstrijd van het seizoen gezwommen in het zwembad de vrolijkheid in Zwolle.

Voor de zwemsters in cat 1 & 2 was dit een gehele nieuwe ervaring met als doel; ervaring op doen bij een techniekwedstrijd. Marit, Veerle en Selma mochten direct als eerste starten bij de wedstrijd in cat 1. Alle drie zwemsters zwommen boven verwachting van de trainster, Veerle werd 7e, Selma 12 en Marit de jongste zwemsters van het drietal werd 15e. Voor Lisanne en Anna-Lisa was het ook de eerste keer dat ze mochten deelnemen aan zo grootte wedstrijd. Anna-Lisa werd 19e en Lisanne 31e, beide zwemsters hebben keurig gezwommen.

In de Age I werd boven verwachting gezwommen, alle zwemsters die hun diploma konden behalen gingen terug naar Heerenveen met een welverdiende diploma; Iris (21e), Mandy (25e), Esperanza (56e) mogen door het behalen van hun diploma nu in de Age II zwemmen. Savoy (49e)  deed er nog een schepje boven op, ze behaalde niet alleen haar diploma maar ook haar eerste limiet voor de Synchro-Beat (NJK onder de 15). Floortje (26e) en Alissa (17e) die al zeker waren van deelname aan de Synchro-Beat zwommen allebei een persoonlijk record. Mare (4e) die nog een limiet moest zwemmen zwom dik 7 punten boven het limiet, met 51 punten mag zij in juni deelnemen aan de synchro-beat.

Ook de Age II stond vol met verrassingen er werden namelijk vier limieten gezwommen en 1 diploma behaald. Rikst (26e), Jantien (31e) en Ilse (33e) zwommen alle drie een persoonlijk record en hun eerste limiet voor de Synchro-Beat. Iris (30e) zwom niet alleen haar limiet maar behaalde ook direct haar diploma. Lisette (40e) zwom een persoonlijk record van 2 punten en Madelief (48e) zwom een persoonlijk record van een punt. Prima prestaties voor de Age II.

Bij de senioren werd er ook sterk gezwommen, Miranda (37e) zwom sterk en verbeterde zich ten opzichte van vorig jaar. Rianne (31e,), Annemiek (28e), Clara (23e) en Niesjen (17e) die al zeker zijn van deelname aan het NK zwommen alle vier keurig, binnen de lijnen van de gestelde limieten.

Als er terug wordt gekeken naar de wedstrijd zijn alle trainsters zeer tevreden, er zit een mooie stijgende lijn in bij alle zwemsters. Hopelijk hebben we over 3 weken weer zo’n succesvolle wedstrijd in ons eigen bad.

De uitslag is van de wedstrijd is hier te vinden:uitslagen-1e-techniekwedstrijd-29-10-2016

img_2123   img_2115    img_2125    

img_2130