HZ&PC Heerenveen is een bloeiende vereniging; een club met ambitie! Die ambitie brengt met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de verenigingsdoelen te bereiken.

De taken die zoal binnen de vereniging verricht kunnen worden zijn erg divers. Daardoor is er voor ieder lid of ouder dat zijn steentje wil bijdragen wel een klus naar wens. De één wil de club wel helpen als het maar een gezellige taak is waarbij je veel mensen ontmoet. Een ander wil graag een taak waarbij je wat leert terwijl weer een ander juist een job prefereert waarbij de eigen talenten worden aangesproken. Werken voor je eigen ‘cluppie’ wordt door veel vrijwilligers erg gewaardeerd. Vrijwilligerswerk is het fundament van onze vereniging. Samen maak je je vereniging sterk.

Gelukkig beschikt HZ&PC Heerenveen reeds over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Die vrijwilligers, daar zijn wij trots op! Onze vrijwilligers, het fundament van onze vereniging, zorgen ervoor dat wij alle activiteiten betaalbaar kunnen aanbieden.

Met deze bloeiende verenigingsactiviteiten in gedachte, streven wij naar meer vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker!

We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd. Met deze klussen kunnen wij samen jouw vereniging bloeiend houden. Klussen die plezierig zijn, die je samen met anderen uitvoert, die goed te doen zijn én die soms maar één keer hoeven te gebeuren. Dus ook aan liefhebbers met weinig vrije tijd bieden wij een taak die zeker veel voldoening schenkt.

Een greep uit de mogelijke taken is:

– gastheer of gastvrouw tijdens wedstrijden of evenementen;
– teamleider of groepsouder
– toezichthouder bij de jaarlijkse HZ&PC zwemvierdaagse
– deelnemen in een T.C.
– hulp bij activiteiten zoals o.a. Sinterklaasfeest
– fotograaf

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij weten zeker dat er voor jou ook iets geschiktst te vinden is.

Vrijwilliger zijn bij HZ&PC Heerenveen is altijd plezierig; HZ&PC Heerenveen zijn blij met haar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is er geen vereniging.

Hart voor de club, hart als vrijwilliger – We hebben je hart nodig!
Mail voor meer informatie 
mvkt.hzpc@gmail.com