De vakantie is alweer voorbij. Velen gingen met het gezin op vakantie, lekker naar zon of naar de sneeuw. Anderen bleven thuis en hebben zich op een andere manier vermaakt.

Het is gezond om in beweging te zijn en te blijven. Dat weet iedereen, maar een keer op een andere wijze met beweging bezig te zijn is dan natuurlijk dubbel zo leuk.

In de herfstvakantie, oktober 2015, hadden we al de Anders-dan-Anders training. Dit was een geweldig succes en ook daar waren we even anders bezig maar wel in het vertrouwde water. Op het programma stonden onder andere een waterpolo, synchroon en snorkel/duik clinic.

Voor degene die nog een introductie duik willen doen kunnen zich nog steeds melden bij Sharon sharonzwemt@gmail.com. Dit kan tot 24 maart 12.00.

Lees hieronder de belevenis van 2 deelneemsters:

Vandaag hebben wij in het bos van Oranjewoud een bootcamp gehad, die georganiseerd werd door Femke, Lisanne en Sharon. We begonnen de ochtend joggend, naar de bestemming voor de oefeningen. Aan de voet van het Woutersbergje.

We gingen bezig met planken (een plank van jezelf maken, steunen op handen en voeten), als tweetal elkaars hindernis zijn( de een moest onder de ander door kruipen en vervolgens er over heen springen). Zo waren er nog een tal van oefeningen waar we best vies van werden. Ook zijn we meerdere keren het Woutersbergje opgerend. Weer even terug naar de auto voor een kleine pauze. Op het grasveld van de scouting deden we nog een aantal leuke spellen en we sloten de dag af met een bord pasta, een ijsje, wat drinken en een snoepje. Met dank aan Henk Jan Heinsius(Kok) en Helga Lycklama a Nijeholt (voor het beschikbaar stellen van haar tuin en keuken)!

Het was  een zeer geslaagde dag ondanks het koude natte weer. Chiara en Marthe

bootcamp2016

Kijk voor meer foto’s op de Facebook pagina van HZ&PC