Partners en sponsoren ambitieteam

Sportstad Heerenveen
Sportstad is een initiatief van de gemeente Heerenveen, sc Heerenveen en De Friesland Zorgverzekeraar. Deze drie partijen hebben hun afzonderlijke verbouw- dan wel nieuwbouwplannen samengesmeed tot een stimulerend, ambitieus en synergetisch concept, gelegen in een van de meest beeldbepalende gebieden van Heerenveen. Een gebied dat eerder bekend is geworden om het Abe Lenstra stadion van voetbalclub sc Heerenveen. In 2003 kreeg het project Sportstad groen licht en in juli 2006 vond de officiële opening plaats.

Inmiddels is Sportstad uitgegroeid tot een multifunctioneel centrum, compleet ingericht op sport, beweging en gezondheid. Sportstad is een bijzonder inspirerende omgeving voor mensen die op enigerlei wijze aan iets aan sport, beweging en gezondheid willen doen. Ons sportcentrum kent een hoogwaardig topsportklimaat met optimale faciliteiten voor zowel de professional als de amateur.

We zijn markt leidend in de ontwikkeling en toepassing van methoden, programma’s en conditievolgsystemen. Van cruciaal belang is de deskundigheid en de toewijding van onze medewerkers, waardoor ons totale aanbod op een zeer hoog kwaliteitsniveau ligt. Bij Sportstad wordt sport serieus genomen, aandacht voor gezondheid is iets waar we de hele dag mee bezig zijn. Het is ons vak en dat beoefenen we out standing.

Als Ambitie Team zijn wij blij met Sportstad als partner.

https://www.youtube.com/watch?t=57&v=DgV6DFtDSoM

logo-sportstad-heerenveen1

FysioSport Wolvega
FysioSport Wolvega biedt de zwemmers de mogelijkheid om een land en krachttraining te doen. FysioSport heeft de beschikking over 3 aparte zalen waar verschillende programma’s uitgevoerd kunnen worden. Er is een zaal die specifiek gericht is op de training van kracht. Daarnaast zit een zaal die uitermate geschikt is voor stabiliteitsoefeningen en blessure preventie oefeningen. De grootste zaal geeft ruimte voor spinning of een switching circuit. Ook worden hier cardio en stabiliteitsoefeningen gedaan.

Het ambitie team maakt gebruik van alle zalen. Op dinsdag heeft elke zwemmer een eigen individueel trainingsprogramma. In dit schema komen de aandachtspunten van de individuele zwemmer aan bod. Daar waar de ene meer krachtoefeningen doet is de andere weer meer bezig met stabiliteit. In overleg met de zwemmer en de landtrainer wordt voor deze dag een programma samengesteld. Woensdagochtend wordt gebruikt voor grote cardio blokken afgewisseld met stabiliteitsoefeningen. Vrijdag is onze teambuildingsdag. Deze training bestaat uit een afwisselend programma van conditie, kracht, stabiliteit en lenigheid die gezamenlijk als team wordt uitgevoerd, waarbij wel aandacht is voor individuele verschillen. De zwemmers kunnen elkaar hier ondersteunen en helpen daar waar nodig is. Om de juiste balans te krijgen wordt er om de zoveel weken een krachttest gedaan.

Naast de land,- en krachttraining die we bij FysioSport Wolvega doen zijn er nog meer voordelen aan deze samenwerking. Onze vaste fysiotherapeut Wilma ter Haar houdt ook de fitheid van de zwemmers goed in de gaten. Zo worden de zwemmers elke 3 weken op dinsdagavond getest (o.a. gewicht, vetpercentage, bloeddruk en lenigheid) Verder gaat Wilma als fysiotherapeut mee naar de toernooien om de sporters tijdens de toernooien optimaal in conditie te houden. Mochten er tijdens het seizoen fysieke problemen ontstaan dan staat de deur altijd open voor een onderzoek, advies of behandeling.

Fysio sport wolvega

Dith Design
Voor steun en grafische hulp kunnen wij terecht bij Dith Design. Tegenwoordig willen mensen zoveel en om op te vallen zul je soms net even wat meer moeten doen. Wij hopen met Dith Design net dat kleine beetje extra te hebben.

Ik ben meer dan 16 jaar werkzaam als grafisch ontwerper en vormgever. Opleidingen als het Grafisch Lyceum en de Kunstacademie hebben mij verder gevormd. Ervaring bij verschillende grafische bedrijven, waaronder een drukkerij en uitgeverij, hebben gezorgd dat ik ervaring heb in beide processen. Daar plukken mijn klanten nu nog steeds de vruchten van. Creativiteit en empathie zijn belangrijke pijlers in mijn werk.

Dith Design ontwerpt niet zomaar logo’s en promotie-uitingen op social media, maar op maat gesneden indrukken die aansluiten bij hetgeen de opdrachtgever wil uitdragen. Daarbij verzorg ik, indien gewenst, het hele drukproces: van ontwerp tot en met eindproduct.

Mijn tip: bezuinig niet op vormgeving. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken!

Mijn kantoor op De Deel in Emmeloord bij het CvJO is een inspirerende omgeving waar ik mijn passie mag uitleven.
Ondernemers van diverse pluimage zijn daar actief. Ze geven me het gevoel samen met collega’s te ondernemen. Ik ben Judith Hut van Dith Design en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.

logo-Dith-Design-DEF1

Focus Bouwmanagers

Logo-Focus-bouwmanagers-300x101