Op zaterdag 30 en zondag 31 januari werd in Zwolle het NK Synchroonzwemmen georganiseerd. Het HZPC Synchroteam deed voor het eerst mee met zes zwemsters. Op zaterdag waren de voor rondes en de dames zwommen sterk. Dit was direct in de punten te zien, want ze zwommen een persoonlijk record van 3 punten ten opzichte van drie weken geleden tijdens een landelijke wedstrijd. De zwemsters eindigde als 10e.

Na een gezellige avond en de nodige rust mochten ze zondag in actie komen in de finale. Als derde mochten ze starten. Ze zwommen sterk en de lifts kwamen hoog. De inzet van de zwemsters werd beloond door de jury: ze klommen een plekje omhoog en eindigden als 9e. Boven verwachting van de zwemsters zelf en trainsters.

Het was een zeer geslaagd weekend voor de zwemsters: Miranda, Rianne, Niesjen, Annemiek, Clara en Reina. Ze zijn de eerste ploeg die ooit vanuit HZ&PC op een NK-senioren hebben gezwommen … en direct met zo’n prachtig resultaat. Trainsters Ellen en Tosca zijn dan ook zeer tevreden.

Klik hier op voor filmpje vrije uitvoering
Voor de totale uitslagen klik hier

NK ploeg senioren

NK ploeg senioren