Afgelopen zaterdag 10 november werd in de Zoetermeer de Interregio techniekwedstrijd Age I (9-12 jaar) gezwommen. In totaal deden er 120 zwemsters mee. Deze wedstrijd is een mooi test moment voor de Synchro-Beat (NJK) om te kijken waar de zwemsters landelijk staan.

Alissa van Lingen behaalde met een score 51,6 de 9e plaatst, wat haar zelf verraste. Floortje behaalde 49,8 punten en werd 19e gevolgd door Mare met 49,2 die 24e werd. Savoy die haar eerste landelijke wedstrijd zwom, zwom sterk en behaalde 91e plaatst. Marije die nog een limiet moest behalen behaalde haar tweede limiet en mag mee de Synchro-Beat in Juni. De gehele Age I heeft zich nu officeel geplaatst, te team bestaat uit; Floortje, Mare, Alissa, Savoy en Marije.

Trainsters kijken dan ook zeer tevreden terug. Vorig jaar deden Floortje, Mare en Alissa ook mee aan de Interregio en ze zijn ernorm voor uit gaan. Daarnaast was voor Savoy en Marije hun eerste landelijke wedstrijd en tussen het grote veld deden ze het prima. We weten nu waar we landelijk staan en als we deze lijn voort zetten dat ziet het er goed uit voor de Synchro-beat in Juni.

Hierbij de uitslag van de IR UITSLAG IR Age I 2016-12-10