Zaterdagochtend reisde een klein gezelschap af naar het Drentse Emmen voor de Regionale B kampioenschappen. In zwembad Aquarena waren het de zwemmers, Bram, Maud, Anouk, Silke, Romana en Romy, die namens HZ&PC Heerenveen aan de start verschenen.
De ploegleiding lag in handen van Fimke Jonker (de moeder van Romana) in samenwerking met Jose Jalving (moeder van Romy).

Op dag 1 was het natuurlijk zomers warm buiten maar ook in de zwemzaal was de temperatuur zomers. Ondanks de temperaturen waren het Bram en Romana die beiden met de plakken ere metaal naar huis gingen. Voor alle zwemmers een prima start van het zwemweekend met o.a. mooie pr’s.

Op de zondag, dag 2, was het ploegje iets kleiner dan de zaterdag. Dat mocht de pret niet drukken, ze hadden er allemaal weer zin in. De zwemmers hebben ook nu weer laten zien wat zij in hun mars hebben, de pr’s waren ook op deze dag aanwezig. Op deze dag was het Romana die nog een medaille in de wacht sleepte.

De zwemmers kijken terug op een gezellig en mooi kampioenschapsweekend. Het laatste deel van het seizoen is nu echt aangebroken. Nog een paar weken en dan in de rust.

Bedankt zwemmers en ploegleiding voor het afgelopen weekend. De totale uitslagen zijn te vinden in de webkalender van de KNZB. (Klik hier voor de uitslagen)