Dit weekend was het weer competitie-weekend. Dat betekende dat er op zaterdag in de A-competitie te Stadskanaal werd gezwommen en zondag in de Regio D-competitie te Heerenveen.

De sfeer zat er in Stadskanaal al lekker vroeg in en uiteraard werd er door iedereen hard gezwommen. Een aantal zwemmers wisten weer hun tijden te verbeteren en een aantal zwemmers zwommen net iets boven of rond hun pr. Op het moment van dit schrijven zijn de uitslagen nog niet verwerkt door de KNZB in de competitie-ranglijst, dus dat is nog even afwachten.

In Heerenveen begonnen we rond de klok van 2 uur en werd de strijd geopend met een estafette van de dames. Na een moedige strijd werd deze helaas niet gewonnen maar wat hebben ze goed hun best gedaan. Nog steeds heerst de griep en hierdoor  waren er een aantal zwemers afwezig. Het verdere verloop van de wedstrijd ging spoedig. Vele persoonlijke records werden er gezwommen en soms ging het niet helemaal zoals gewenst. Dat mocht natuurlijk de pret niet drukken. We zijn het inmiddels wel gewend maar ook de para zwemmers waren weer van de partij.
Bij deze wedstrijd hebben een aantal ouders zich ingezet als begeleiding en is alles super goed verlopen.  Iedereen weer bedankt voor zijn of haar inzet!

Op naar de laatste ronde!