Dit weekend was het alweer zover, het laatste deel van de competitie. Aangezien wij er best goed voor staan in de A-competitie, betekende dit voor de zwemmers dat ze lekker ontspannen de wedstrijd in konden gaan en natuurlijk voor goede tijden.

’s Middags vertrokken wij naat Lelystad om bij De Houtrib te zwemmen. In een warm bad aangekomen, zat de sfeer er al snel in tussen de verschillende verenigingen. Er werd weer hard gezwommen door onze zwemmers, zodat er naast de punten ook weer veel persoonlijke tijden werden verbeterd.  Het is nog even afwachten op welke plaats wij uiteindelijk zullen eindigen, omdat nog niet alle uitslagen zijn verwerkt, maar voorlopig staan wij op een 17e plaats.

In Bolsward werd de competitie D1 gezwommen. Hier werden vele PR’s gezwommen en helaas waren er ook een aantal foutjes te ontdekken, waardoor we met diskwalificaties naar huis toe gingen. Op dit moment staan we op plaats 12 van de 13 ploegen, wat inhoud dat we gaan degraderen.  Voor volgend seizoen zijn de coördinatoren druk bezig om te kijken waar we de doelen op zullen zetten.

Het was in ieder geval een leuk en sportief competitieseizoen. Zwemmers van HZ&PC Heerenveen bedankt voor jullie inzet tijdens deze competitie.