Op zaterdag 4 juni werden de eerste twee sessies van de Regio Noord B Finales gezwommen. En op zondag 5 juni de derde en vierde sessie. Met een mooi divers deelnemersveld namen de zwemmers van HZ&PC Heerenveen het op tegen de zwemclubs uit Groningen, Drenthe en Friesland.

Al snel bleek op de zaterdagochtend dat het een mooi wedstrijd zou gaan worden. Een groot publiek op de tribunes, veel enthousiaste vrijwilligers en een grote groep enthousiaste zwemmers met hun trainers zorgden er samen voor dat er een feestelijke sfeer ontstond. In de loop van het kampioenschap kwamen er alleen maar meer en meer medailles terecht bij de zwemmers van HZ & PC. Ook vele persoonlijke records gingen aan diggelen en zelfs de estafettes resulteerden boven verwachting.

Aan het einde van het weekend werd er vol lof gesproken over het kampioenschap. Het publiek, de vrijwilligers, deelnemers maar ook de scheidsrechters waren zeer tevreden over het gehele weekend.

Hier danken wij natuurlijk al onze vrijwilligers voor die voor, na en tijdens de wedstrijd geholpen hebben dit succes voor elkaar te maken!

Uiteindelijk hebben de zwemmers van HZ&PC 13 gouden medailles, 9 zilveren medailles en 7 bronzen medailles mee naar huis mogen nemen

13323654_983581228357836_5120800804851123676_o