Voor de meeste synchroonzwemmers was er op 2 november de eerste techniekwedstrijd van het seizoen.

Bij categorie 1 gingen 7 meisjes deelnemen aan de eerste 1e techniek wedstrijd. Na de laatste training afgelopen zaterdag gingen de meisjes met hun trainers zich gezamenlijk voorbereiden. Rustig afgezonderd en onder het genot van een heerlijke lunch werd de wedstrijd doorgenomen. Iedereen was super gemotiveerd en dat resulteerde uiteindelijk in prachtige resultaten. De trainers waren zeer verrast hoe iedereen haar best had gedaan. Niet alleen met de resultaten op papier maar ook hoe de groep als geheel heeft gestraald. Alle meisjes in cat.1 hebben ieder voor zich, met hun eigen aandachtspunten, in de wedstrijd gebruikt met een prachtig eindresultaat. Super, super knap!!
Voor de 2 meisjes in cat2 ook een super waardering, daar zwommen beide meisjes een persoonlijk record!! WOW……Proficiat!!

Bij de Age I gingen de prachtige resultaten verder Wendy behaalde haar Age I diploma met dik twee punten, iets waar ze erg hard voor gewerkt heeft. Melody behaalde ook haar Age I diploma en direct ook eerste limiet voor de Synchro-beat. Larissa behaalde haar tweede limiet en heeft zich officieel geplaatst voor de synchro-beat, gefeliciteerd dames!

Bi de Age II kwamen Mare, Marije, Savoy, Floortje, Alissa en Veerle in actie. Voor een eerste wedstrijd van het seizoen was het natuurlijk best spannend. Het resultaat was goed! Alissa goud en een pr, Mare brons en een pr, Veerle een pr, Savoy een pr. Marije kreeg helaas een strafpunt voor het maken van teveel draaien maar zwom verder fantastisch op al haar andere figuren. Floortje zwom ook een goede wedstrijd bij de Age II, ze zwom daarnaast ook nog bij de Junioren en daar behaalde ze haar diploma.

De junioren kwamen na vorige week alweer in actie. Iris en madelief hadden zich vorige week al geplaatst voor het NJK. Zij zwommen een mooi punten aantal. Iris werd 14de en madelief 17de. Floortje zwom met een punten totaal van 52.7884 naar een 22ste plaats.
In de senioren kwamen Rianne en Reina in actie. Reina zwom na een aantal jaar afwezigheid weer. Zij werd met een puntentotaal van 56.5535 24ste. Rianne werd 20ste met een puntentotaal van 57.1223

Alle trainers kijken dan ook tevreden terug naar de resultaten en sommige ouders straalden zichtbaar bij de resultaten die hun dochter hadden behaald. Wij als trainers zijn enorm trots op al onze zwemmer. Wij als trainers zien nu al uit naar de volgende wedstrijd. Door een hele goede inzet tijdens de trainingen is dit een prachtig resultaat.