Zaterdag 16 november legden wij de lange weg af naar Maastricht voor de landelijke wedstrijd interregio Age 2. Het leuke van een landelijke wedstrijd is dat je je kunt meten met zwemmers uit alle regio’s. Met Veerle, Floortje, Marije, Mare en Alissa, trainers, jury en de nodige fans op de tribune waren we goed vertegenwoordigd.Er deden in het totaal rond de 150 deelnemers mee en dat resulteerde soms in wat langere wachttijden. Onze meiden konden hun focus goed vasthouden en hebben heel goed gepresteerd op dit niveau.


Alissa behaalde net geen bronzen medaille maar met een pr van 62.51.37 een prachtige 4e plaats. Mare zwom een pr van 57.9558 en een 14e plaats. Floortje liet met een puntenaantal van 54.1224 en een 42e plaats zien dat ze goed op weg is naar boven. Ook Marije liet een stijgende lijn zien met een uitslag van 52.0000 die een 63e plaats opleverde. Veerle eindigde helaas op een 131e plek met 36.2653 doordat er een draai mislukte. Veerle heeft zich echter met steun van het hele team sterk herpakt waardoor ze de andere figuren goed heeft gezwommen.
Wij kijken terug op een leuke en goed georganiseerde wedstrijd met mooie resultaten die wat beloven voor de rest van het seizoen.