Zaterdag 8 maart gingen vijf zwemsters, twee trainsters en drie jury-leden naar het hoge Groningen voor een inhaalsessie van het diplomazwemmen. De sessie werd georganiseerd voor zwemsters die het afgelopen seizoen een onderdeel hebben gemist.

Cheyenne Sambou behaalde het eerste onderdeel van de basishouding, hierdoor mocht ze haar basis diploma mee naar huis nemen. Quirinne de Ridder mocht in de zeilboothouding in actie komen, na twee prachtige spagaten te laten aan de jury mocht ze haar certificaat mee naar huis nemen. Marit Johannes en Melody Jankuloski mochten hun eerste onderdeel van de balletbeen mee naar huis nemen. Melody behaalde niet alleen het eerste onderdeel maar ook het tweede onderdeel van de balletbeen, waardoor ze haar diploma mee naar huis mocht nemen. Lisanne Melein zwom prachtig in het spagaathouding en werd beloond met een diploma.

De trainsters kijken dan ook zeer tevreden terug. De zwemsters hebben het dik verdient en ze hebben er hard voor gewerkt. Nu gaan we ons richten op de uitvoeringswedstrijd in mei.