Gisteren werd de laatste techniekwedstrijd in Heerenveen gezwommen. Dit keer was de wedstrijd alleen voor de categorie Age I t/m senioren. Sommige zwemmers die vorige week nog op de synchro-beat zwommen moesten nu een week later een categorie hoger zwemmen.

In de Age I deed Larissa Krist goede zaken, ze behaalde haar Age I diploma en haar eerste limiet. Ze greep net naast het podium. Wendy Elferink zwom keurig en behaalde de 20e plaats net gevolgd door Melody Jankuloski met de 22e plaats. Rena Westerdijk behaalde de 43e plaats.   In de Age II deed Veerle de Ridder voor het eerst echt mee in de Age II. Vorige week zwom ze nog in de Age I, ondanks deze snelle overgang behaalde ze direct haar eerste limiet en de 20e plaats. Alissa van Lingen en Mare Spagnoletti gingen er met het eremetaal ervandoor. Alissa nam het goud mee naar huis en Mare het brons, daarnaast behaalden ze beiden hun tweede limiet. Marije de Jager behaalde de 6e plaats en Floortje van der Velde de 10e beide dames behaalden ook hun tweede limiet. Savoy zwom sterk en liet zien dat ze vooruit was gegaan in de techniek ze behaalde de 48e plaats.
De eerste deelname voor volgend seizoen voor de synchro-beat is door deze dames alweer vastgesteld; Mare, Alissa, Floortje en Marije.

In de Junioren zwommen Mandy en Iris hun eerste junioren wedstrijd en dat deden ze goed. Mandy behaalde de 33e plaats, Iris behaalde de 16e plaats, haar diploma en haar eerste NJK limiet. Madelief behaalde de 19e plaats, haar limiet en ook haar eerste NJK limiet. Bij de senioren kwam Rianne Swieringa in actie als enige senior van HZ&PC. Ze zwom keurig en behaalde haar tweede NK limiet.