Zaterdag 7 december vond in Raalte alweer de 2e techniek wedstrijd van dit seizoen plaats. Omdat het voorbereiden van veel wedstrijd of diploma zwemmen kort op elkaar was en dit veel energie vergt vond niemand het erg dat dit voorlopig even de laatste wedstrijd was. Ondanks dat er weinig rust tussen alle activiteiten was zijn er weer prachtige resultaten behaald.

In categorie 1 werden weer mooie prestaties geleverd, sommige zwemmers hadden de week hiervoor hun diploma behaald en moesten nu een techniekwedstrijd zwemmen. Ondanks de drukte deden ze het super, Cheyenne werd 6e, Mirthe H werd 18e, Rosanne werd 23e, Janneke deed mee met BM omdat ze oud is voor deze leeftijdscategorie echter behaalde ze wel mooi aantal punten en zou ze 2e zijn geworden. In categorie 2 deden twee zwemsters mee Quirine werd 7e en Mireille 9e. De trainsters van deze categorie kijken dan ook tevreden terug. De zwemmers zijn druk bezig geweest met de diploma’s en kort daarna was deze wedstrijd, de meiden hebben super gezwommen en zijn dan ook erg trots op ze aldus de trainers.

Voor de Age 1 was het een spannende dag, dit omdat er nog een limiet behaald kon worden, Larissa en Melody hebben zichzelf overtroffen qua punten en de 10e en een 11e plek weten te bemachtigen. Met prachtige scores hebben meiden de wedstrijd afgerond en het belangrijkste was dat naast Larissa, Melody haar 2e limiet behaald heeft en hiermee mogen ze beide volgend jaar naar de synchro-beat.

Voor de Age II kwam deze wedstrijd kort op de laatste wedstrijd IR Maastricht. Met de laatste getrainde verbeterpunten in de hoofden opgeslagen gingen de meiden van start. Voor Wendy was dit haar allereerste Age 2 wedstrijd en ze behaalde ze een 44e plaats. Savoy behaalde  een 30e plaats en Veerle een 16e plaats. Floortje zwom zowel haar junioren als Age 2 wedstrijd en behaalde voor die laatste een puntenaantal  een 15e plaats. Marije zwom een flink pr van een 6e plaats, Mare won een zilveren medaille met een mooi pr en Alissa won een gouden medaille.

In de junioren deden Iris, Mandy en Floortje mee. Door alle 3de meiden werd een pr gezwommen. Iris zwom zich zelf naar een 10de, Mandy behaalde met een 18de plaatst en haar junioren diploma plus haar eerste limiet voor het NJK. Floortje behaalde ook haar eerste Limiet met en behaalde een 21ste plaats.

Na 2 of 3 wedstrijden en het diploma zwemmen gaan de zwemmers zich nu verder voorbereiden op het gala en de techniek – en muziekwedstrijden die gaan komen in 2020! Alleen de Age I zal volgende week in actie komen tijdens de IR in Hoofddorp.