Afgelopen zaterdag 19 november werd de tweede techniek wedstrijd in Heerenveen gezwommen en deze was succesvol voor HZ&PC-Synchroteam. Er werden in totaal acht limieten behaald voor de Synchro-beat (NJK onder de 15 jaar), er werden persoonlijke records gezwommen en Alissa nam een medaille mee naar huis.

In categorie 2 kwam Anna-Lisa in actie, ze zwom een persoonlijk record van 5 punten en werd daarmee 7e. In de Age I zwom Savimg_2194oy haar tweede limiet en mag nu mee naar de Synchro-Beat. Door Savoy (36e) haar plaatsing bestaat het team nu uit vier zwemsters en kan er ploeg worden ingeschreven. Marije (34) die nog herstellend is, zwom als verassing van haar zelf maar ook de trainsters een limiet en een diploma. Mare zwom een sterke wedstrijd, ondanks dat ze een figuur nog keer moest zwemmen bleef ze sterk zwemmen en behaalde de 15e plaats. Floortje (13) zwom een persoonlijk record.  Alissa zwom niet alleen persoonlijk record en ging er vandoor met een bronze medaille.

In de Age II was het een regen van limieten, Tessa (14e) zwom een persoonlijke record van 1 punt en was al zeker van deelname aan de Synchro-Beat. Ilse (20e), Rikst (24e) en Jantien (43) behaalde hun tweede limiet en zijn daardoor geplaatst voor de Synchro-beat. Hierdoor zijn er nu 4 zwemsters geplaatst en kan er ploeg worden ingeschreven. Het team kan worden uitgebreid door Lisette (19e) die haar eerste limiet behaalde en een persoonlijk record zwom, Madelief (33)e die haar eerste limiet zwom. Daarnaast heeft Iris (58e) haar eerst limiet bij de vorige wedstrijd gezwommen, maar kwam ze nu te kort.

Bij de senioren moest Miranda (29) een limiet halen en zette alles op alles, helaas lukte het net niet. Ondanks dat heeft ze een prima wedstrijd gezwommen. Doucette (31)  zwom sterk net zoals Annemiek 20e en gevolgd door Clara die 18e werd. Rianne zwom sterk en werd 13eimg_2192. Niesjen zwom net geen persoonlijk record wel een duet limiet, ze werd 4e.

Het was een succesvolle wedstrijd, momenteel hebben zich nu 8 zwemsters geplaatst voor de synchro-beat. Er zijn nu nog vier zwemsters die in feb. hun limiet kunnen behalen. Het ziet er momenteel allemaal zeer goed uit voor de zwemsters en ze blijven zich zelf ontwikkelen en persoonlijk record zwemmen.

Hierbij de uitslag van : uitslagen-2e-techniek-wedstrijd-19-november-2016-zwembad-heerenveen