Afgelopen weekend zijn wij met een grote groep zwemmers weer afgereisd naar Seraing in België. Met maar liefst 29 zwemmers. Voor velen was het de eerste keer dat ze meegingen voor veel anderen was het zwembad bekend terrein. Er werd goed gezwommen, de meesten wistten hun lang bad PR te verbeteren en er werden ook de nodige limieten voor de Regio Kampioenschappen, NJJK en NK behaald.

Op zaterdag –en zondagmiddag waren er uiteraard ook finales. We hadden 6 finalisten verspreid over de tweemiddagen: Lianne, Leonie, Romana, Maud R., Jorian en Wouter.
Jorian en Wouter zwommen de 200 meter schoolslag en werden respectievelijk 4e en 8e, Lianne en Leonie zwommen de 100 vrij, waarbij Lianne 8e werd en Leonie een 3e plaats behaalde. Daarnaast zwommen zij ook de 50 vrij en daar werd Leonie ook nog een keer 3e en Lianne 5e. Maud Roffel zwom de 50 rug en 100 rug. Op de 50 meter werd zij 7e en op de 100 meter werd ze 4e. Romana zwom de finales 50, 100 en 200 school, daarbij haalde zij respectievelijk een 4e, een 4e en een 5e plaats.

Het was voor velen een leerzaam weekend waar bij een aantal zwemmers een grenzen hebben opgezocht maar ook een heel gezellig weekend. We willen dan ook iedereen weer bedanken voor de inzet tijdens (en voor) dit weekend.