Zaterdag 1 juli hebben Miranda en Doucette meegedaan aan de master wedstrijd Swols Open. Miranda en Doucette waren hiermee de eerste synchroon zwemsters van HZ&PC die mee deden aan een master wedstrijd. Samen met Tosca die beide dames begeleide zijn ze afgereisd naar zwembad de Vrolijkheid in Zwolle.

Nadat er tijdens het inzwemmen nog even de puntjes op de I werden gezet waren Miranda en Doucette klaar voor hun technische uitvoering. De technische uitvoering wordt in een zwart badpak met witte badmuts gezwommen zodat het nog niet nodig was om de haren en make-up al te doen.
Ze kwamen uit in de leeftijdsgroep 25-29 waarin 3 duetten zwommen en wilden natuurlijk graag proberen om een tweede plek te behalen. De technische uitvoering ging erg goed maar door een paar schoonheidsfoutjes lukte het nog niet om zich als tweede plaatsen.

‘s-Middags was het tijd voor de vrije uitvoering. Doucette en Miranda hadden ervoor gekozen om daar hetzelfde duet te zwemmen als tijdens de technische uitvoering. In de middagpauze de haren en de make-up gedaan en de uitvoeringsbadpakken aangetrokken.
Ook de vrije uitvoering ging erg netjes maar net iets minder strak dan de technische uitvoering. Miranda en Doucette behielden daarmee hun derde plek en kregen tijdens een uitgebreide ceremonie een bronzen medaille en een herinneringsvaantje uitgereikt.

Miranda, Doucette en Tosca kunnen terugkijken op een erg gezellige en zeer goed georganiseerde wedstrijd. Dit smaakt zeker naar meer om vaker aan master wedstrijden mee te gaan doen.